top of page

Hold dit selskab på Thorsvang

Palmehaven er af Thorsvang samlermuseums selskabslokaler, og her er plads til ca. 80 - 90 personer, og vi tilbyder alt – lige fra overdådig brunch til lækre middage. Det kan også være kaffe med hjemmebag eller frokostbuffet til et selskab - eller et busselskab [Link]. Hør mere på tlf. 40 46 91 46.

"Paradiset” er et spændende lokale beliggende i den modsatte ende af smedjen og camoufleret af ca. 4.000 til 5.000 øl. Lokalet skal ses, det er ikke til at beskrive. Der kan sidde ca. 50 personer og uden at prale så emmer det bare af hygge og sammen med en god frokost eller den dampende kaffe med hjemmebag – så fås det ikke hyggeligere. 

I Pakhuset kan sidde op til 200 personer med scene til musik mv. Et hyggeligt sted, der oser af fabriksstemning og tossede ideer.

 

Du kan få inspiration til menuforslag her:

Menuforslag 

Thorsvangs Brunch - Klassik

Thorsvangs Brunch - Luksus

Frokost buffeter

Selskabsmenuer

Varme buffeter

Drikkevarer/kaffe/kager/natmad

Når du holder selskab hos os, så behøver du blot komme samtidig med dine gæster. Vi skal nok sørge for det hele og vi aftaler naturligvis hele arrangementet sammen med dig til punkt og prikke. Hvordan skal gæsterne sidde, hvad skal menuen indeholde, har du sange og bordkort osv. Overlad trygt det hele til os – vi sørger for rammerne og alt det praktiske og du og dine gæster sørger for den gode stemning – så ender det hele med en god oplevelse. (Husk at meddele det nøjagtige antal gæster senest 3 dage før arrangementet).

Vi har lavet et galleri med en række af de bordopstillinger vi bruger i Palmehaven, som måske kan inspirere dig til dit næste selskab. Har du selv ideer eller forslag til opstilling, siger du endelig til. Du kan se galleriet her [galleri]

 

På Thorsvang tilbyder vi god gammeldags frokost- og middagsretter tilsat et tvist af nutidens trend. Go´ hjemmelavet mad tilberedt med kærlighed og af de allerbedste råvarer. Til gengæld er vi ikke verdensmestre i vegetar- og veganermenuer. Vi gør alt vores bedste vedr. allergener og særlige behov – så kom endelig med ønsker – så skal vi forsøge at opfylde dem.

bottom of page