Selskabsmenuer
FORRETTER
1. Tarteletter m/høns og asparges el. m/skinke og grønærter
2. Italiensk lufttørret spegeskinke med melon og grovbrød
3. Hjemmelavet hønsesalat m/ananas og bacon og nybagt brød
4. Rejecocktail m/nybagt brød
Pr. person (frit valg) kr. 59,-
5. Fiskeanretning m/torsk, ferskrøget laks, pyntet med rejer og kaviar.
Inkl. nybagt brød
6. Kyllingesalat; stegt kyllingebryst på bund af sprød salat, ananas, bacon og mild karrydressing. Inkl. nybagt brød
Pr. person (frit valg) kr. 79,-
7. Tapastallerken: Hjemmelavet rejesalat m/kaviar, tigerrejer m/grønne asparges, gratineret musling m/hvidløg og persille. Hertil nybagt brød
8. Tapastallerken: Tigerrejer på bund af filodej og sprød salat, laksemousse m/ristet rugbrød på toppen og kongerejer. Inkl. nybagt brød, sød chilidressing og delikat cremefraiche-dressing. Hertil nybagt brød
Pr. person (frit valg) kr. 89,-
HOVEDRETTER - BUFFET
Rosastegt oksefilet m/råstegte grøntsager
Flæskesteg med sprød svær m/hjemmelavet agurkesalat
Gammeldags oksesteg m/glacerede løg, tyttebær og flødepeberrod
Mørbradbøffer i orientalsk karrysauce med ananas og ristet piment
Helstegt svinemørbrad med svitsede cherrytomater og svampe
Helstegt svinemørbrad fyldt med tørrede abrikoser og nødder
Kryddermarineret nakkefilet m/hjemmelavet agurkesalat
Kyllingebryst i orientalsk karrysauce
Saucer:
Bearnaisesauce
Demi Glace Sauce (kraftig skysauce)
Champignonsauce
”Gammeldags brun sauce”
Hvidløgssmør el. kryddersmør
Kartofler:
Råstegte kartofler
Pommes frites
Hjemmelavet kold kartoffelsalat
Bagt kartoffel
Flødekartofler
Bagt kartoffelmos med krydderurter
Hvide kartofler (årstidens)
Salater m.v.:
Rødkålssalat med appelsin og nødder
Salat med vilde ris, bønner og citron
Salat med melon, pasta og soltørrede tomater
Blomkålssalat m/saltmandler og feta
Coleslaw
Broccolisalat m/bacon og kerner
Inkl. dressinger
Pr. person (frit valg 2 x kød + 2 x sauce + 2 x salat + 2 x kartofler) kr. 179,-
Pr. person (frit valg 3 x kød + 2 x sauce + 2 x salat + 2 x kartofler) kr. 209,-
DESSERTER
Hjemmelavet frugttærte pyntet med frisk frugt - raffineret dessert til ex. kaffen
Nøddekurv m/hindbærmousse
Desserttallerken m/chokoladekage, hjemmelavet is og hvid chokolademousse
Hjemmelavet is m/chokolade, pyntet med flødeskum og bær
Pandekager m/is og syltetøj
Frisk frugtsalat m/Thorsvangs råcreme
Osteanretning m/frisk frugt
Chokolademousse (hvid chokolade og mørk chokolade) m/topping af
frugt, knas og flødeskum
Sveske- el. jordbærtrifli m/flødeskum
Citronfromage m/flødeskum
Pr. person (frit valg) kr. 59,-
Alle priser er pr. person og er inkl. moms. Alle priser inkl. lys, blomster, servietter
m.v. Tillæg for duge + kr. 10,- pr. person.Kontakt Henrik på 40 46 91 46
eller send en mail til mail@thorsvangsamlermuseum.dk
(Endelig antal meddeles senest 3 dage før arrangementet).
(Ret til menu- og prisændringer forbeholdes).