Thorsvang Samlermuseum

Thorsvangs Allé 7

4780 Stege

Mobil: 40 46 91 46 (Henrik Hjortkær)

Tel: 64 68 70 76 (for åbningstider mv.)

Mail: mail@thorsvangsamlermuseum.dk

Thorsvang samlermuseum

1/6

Menuforslag

FORRETTER
1. Tarteletter m/høns og asparges el. m/skinke og grønærter  
2. Italiensk lufttørret spegeskinke med melon og grovbrød 
3. Hjemmelavet hønsesalat m/ananas og bacon og nybagt brød 
4. Rejecocktail m/nybagt brød
Pr. person (frit valg) kr. 59,-

5. Fiskeanretning m/torsk, ferskrøget laks, pyntet med rejer og kaviar. Inkl. nybagt brød
6. Kyllingesalat; stegt kyllingebryst på bund af sprød salat, ananas, bacon og mild karrydressing. Inkl. nybagt brød
Pr. person (frit valg) kr. 79,-

7. Tapastallerken: Hjemmelavet rejesalat m/kaviar, tigerrejer m/grønne asparges, gratineret musling m/hvidløg og persille. Hertil nybagt brød

8. Tapastallerken: Tigerrejer på bund af filodej og sprød salat, laksemousse m/ristet rugbrød på toppen og kongerejer. Inkl. nybagt brød, sød chilidressing og delikat cremefraiche-dressing. Hertil nybagt brød
Pr. person (frit valg) kr. 89,-


HOVEDRETTER

Ægte wienerschnitzel af fineste kalvekød m/ærter, braskartofler, wienerdreng (citron, benfri sild, peberrod og kapers) og go´ brun/fløde wienersauce 

Gammeldags oksesteg m/flødepeberrod, tyttebær, hjemmelavet agurkesalat, grøntsager og glacerede perleløg. Hertil flødesauce, hvide kartofler og franske kartofler 

Rosastegt oksefilet m/stegte grøntsager, råstegte kartofler og pommes frites. Hertil broccolisalat, bearnaisesauce & demi glas sauce (kraftig skysauce) 

Pr. person (frit valg)  kr. 179,-

Kryddermarineret nakkefilet m/flødesauce, stegte kartofler, bagt kartoffelmos med krydderurter, hjemmelavet agurkesalat og blomkålssalat 

Svinekam m/sprøde svær, appelsin, svesker og hjemmelavet agurkesalat. Hertil ”mormorsalat” el. rødkål (afhængig af årstid), hvide kartofler, franske kartofler og brun sauce
 
Mørbradbøffer i orientalsk karrysauce med ananas og ristet piment. Hertil råstegte kartofler og pommes frites, råstegte grøntsager og salat med melon, pasta og soltørrede tomater

Helstegt svinemørbrad med svitsede cherrytomater og svampe, flødesauce og hjemmelavet agurkesalat. Hertil råstegte kartofler og pommes frites og salat med vilde ris, bønner og citron

Kyllingebryst i orientalsk karrysauce m/ananas og ristet piment. Hertil råstegte kartofler og pommes frites, råstegte grøntsager og salat med melon, pasta og soltørrede tomater

Pr. person (frit valg)  kr. 169,-

DESSERTER
Hjemmelavet frugttærte pyntet med frisk frugt - raffineret dessert til ex. kaffen
Nøddekurv m/hindbærmousse
Desserttallerken m/chokoladekage, hjemmelavet is og hvid chokolademousse
Hjemmelavet is m/chokolade, pyntet med flødeskum og bær
Pandekager m/is og syltetøj 
Frisk frugtsalat m/Thorsvangs råcreme 
Osteanretning m/frisk frugt
Chokolademousse (hvid chokolade og mørk chokolade) m/topping af
frugt, knas og flødeskum
Sveske- el. jordbærtrifli m/flødeskum
Citronfromage m/flødeskum 
 
Pr. person (frit valg) kr. 59,-

 

[Få printvenlig version her]

 
Alle priser er pr. person og er inkl. moms.
Inkl. lys, blomster, servietter m.v.

Kontakt Henrik på 40 46 91 46 eller send en mail til mail@thorsvangsamlermuseum.dk.

(Endelig antal meddeles senest 3 dage før arrangementet).
(Ret til menu- og prisændringer forbeholdes).