press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

Thorsvangs frokostbuffeter

Den kendte

Marinerede sild m/løg og capers  

Kryddersild m/rødløg og capers
Karrysild m/løg og capers
Karrysalat
Æg og tomat
Lun fiskefilet m/citron og remoulade 

 

Lune hjemmelavede frikadeller med hjemmesyltede rødbeder  
Lun leverpostej m/champignon, bacon & hjemmelavet agurkesalat 

Lune mørbradbøffer m/bløde løg og drueagurker 
Rullepølse, spegepølse og hamburgerryg m/tilbehør 

Osteanretning m/frisk frugt

Pris pr. person kr.165

Den utraditionelle

Thorsvang sildesalat m/rødbeder, æbler og lækre sildehapser
Lune stegte sild med et strejf af appelsin 
Røget laksemousse m/ristet rugbrød på toppen 

Lune mørbradbøffer i orientalsk karrysauce m/ananas og ristet piment
Rissalat med fuldkornsris, sprød salat, edamamebønner, soltørrede tomater og knas af valnødder
Roastbeef m/cherrytomater og svampe  
Lun flæskesteg m/grov waldorfsalat og hjemmelavet agurkesalat  

3 slags lækre oste med friske dadler og oliven
Chokolademousse m/topping af frugt, knas og ”det du ved, der sætter sig på sidebenene”

Pris pr. person kr. 215

Den vovede

Hjemmelavet rejesalat m/grønne asparges, rødløg og masser af det grønne drys
Ferskrøget laks med agurkecreme 
Italiensk spegeskinke med delikat æggesalat af sprød salat, æbler og karse vendt i en mild sennepsdressing 

Kyllingesalat m/sprød bacon, pasta og appelsin - hertil en mild karrydressing
Lun svinemørbrad fyldt med tørrede abrikoser og mandler 
Roastbeef m/grov pickles og revet peberrod – ”der kradser i næsen”
Blomkålssalat m/saltmandler og fetasalat
 
Delikat ostekage m/blåbær i maven og på toppen!

Pris pr. person kr. 220

TILVALG

Ønskes yderligere retter til ovenstående forslag, kan nedenstående vælges til:

 Pris pr. person
Marinerede sild m/løg og capers 20
Kryddersild m/rødløg og capers 20
Karrysild m/løg og capers 20
Lune stegte sild 25
Bidesild m/løg 25
Æg og tomat 10
Hjemmelavet rejesalat 30
Hjemmelavet hønsesalat m/ananas og bacon 25
Ferskrøget laks  35
Gravad laks m/hjemmerørt ”rævesauce” 35
Lun fiskefilet m/citron og remoulade 25
Italiensk lufttørret spegeskinke med melon 25
Tarteletter m/høns og asparges 25

Lune hjemmelavede frikadeller med hjemmesyltede rødbeder 20
Lun leverpostej m/champignon, bacon & hjemmelavet agurkesalat 20

Mørbradbøffer m/bløde løg og drueagurker 25
Mørbradbøffer i orientalsk karrysauce med ananas og ristet piment 25
Flæskesteg m/hjemmelavet rødkål og agurkesalat 25
Roastbeef m/flødepeberrod, pickles, løg og agurkesalat 30
Kryddermarineret kyllingelår m/saltagurker 20
Kyllinge-pastasalat m/soltørrede tomater og pinjekerner 20
Hamburgerryg m/italiensk salat 20
Rullepølse m/sky og rødløg 20
Spegepølse m/sky og løg 20
Sprængt oksebryst m/flødepeberrod 20

Gammel ost m/syltede svesker 25
Osteanretning m/frisk frugt 25
Frisk frugtsalat m/Thorsvangs råcreme 25


Ovenstående er inkl. nybagt brød, smør og fedt.

[Få printvenlig version her]

Alle priser er pr. person og er inkl. moms. Alle priser inkl. lys, blomster, servietter m.v. Tillæg for duge +

kr. 10,- pr. person.Kontakt Henrik på 40 46 91 46 eller send en mail til mail@thorsvangsamlermuseum.dk

(Endelig antal meddeles senest 3 dage før arrangementet). (Ret til menu- og prisændringer forbeholdes).