Thorsvang Samlermuseum

Thorsvangs Allé 7

4780 Stege

Mobil: 40 46 91 46 (Henrik Hjortkær)

Tel: 64 68 70 76 (for åbningstider mv.)

Mail: mail@thorsvangsamlermuseum.dk

Thorsvang samlermuseum

1/6

Thorsvangs frokostbuffeter

Den kendte

Marinerede sild m/løg og capers  

Kryddersild m/rødløg og capers
Karrysild m/løg og capers
Karrysalat
Æg og tomat
Lun fiskefilet m/citron og remoulade 

 

Lune hjemmelavede frikadeller med hjemmesyltede rødbeder  
Lun leverpostej m/champignon, bacon & hjemmelavet agurkesalat 

Lune mørbradbøffer m/bløde løg og drueagurker 
Rullepølse, spegepølse og hamburgerryg m/tilbehør 

Osteanretning m/frisk frugt

Pris pr. person kr.165

Den utraditionelle

Thorsvang sildesalat m/rødbeder, æbler og lækre sildehapser
Lune stegte sild med et strejf af appelsin 
Røget laksemousse m/ristet rugbrød på toppen 

Lune mørbradbøffer i orientalsk karrysauce m/ananas og ristet piment
Rissalat med fuldkornsris, sprød salat, edamamebønner, soltørrede tomater og knas af valnødder
Roastbeef m/cherrytomater og svampe  
Lun flæskesteg m/grov waldorfsalat og hjemmelavet agurkesalat  

3 slags lækre oste med friske dadler og oliven
Chokolademousse m/topping af frugt, knas og ”det du ved, der sætter sig på sidebenene”

Pris pr. person kr. 215

Den vovede

Hjemmelavet rejesalat m/grønne asparges, rødløg og masser af det grønne drys
Ferskrøget laks med agurkecreme 
Italiensk spegeskinke med delikat æggesalat af sprød salat, æbler og karse vendt i en mild sennepsdressing 

Kyllingesalat m/sprød bacon, pasta og appelsin - hertil en mild karrydressing
Lun svinemørbrad fyldt med tørrede abrikoser og mandler 
Roastbeef m/grov pickles og revet peberrod – ”der kradser i næsen”
Blomkålssalat m/saltmandler og fetasalat
 
Delikat ostekage m/blåbær i maven og på toppen!

Pris pr. person kr. 220

TILVALG

Ønskes yderligere retter til ovenstående forslag, kan nedenstående vælges til:

 Pris pr. person
 Marinerede sild m/løg og capers 20
 Kryddersild m/rødløg og capers 20
 Karrysild m/løg og capers 20
 Lune stegte sild 25
 Bidesild m/løg 25
 Æg og tomat 10
 Hjemmelavet rejesalat 30
 Hjemmelavet hønsesalat m/ananas og bacon 25
 Ferskrøget laks  35
 Gravad laks m/hjemmerørt ”rævesauce” 35
 Lun fiskefilet m/citron og remoulade 25
 Italiensk lufttørret spegeskinke med melon 25
 Tarteletter m/høns og asparges 25

 Lune hjemmelavede frikadeller med hjemmesyltede rødbeder 20
 Lun leverpostej m/champignon, bacon & hjemmelavet agurkesalat 20
 Mørbradbøffer m/bløde løg og drueagurker 25
 Mørbradbøffer i orientalsk karrysauce med ananas og ristet piment 25
 Flæskesteg m/hjemmelavet rødkål og agurkesalat 25
 Roastbeef m/flødepeberrod, pickles, løg og agurkesalat 30
 Kryddermarineret kyllingelår m/saltagurker 20
 Kyllinge- pastasalat m/soltørrede tomater og pinjekerner 20
 Hamburgerryg m/italiensk salat 20
 Rullepølse m/sky og rødløg 20
 Spegepølse m/sky og løg 20
 Sprængt oksebryst m/flødepeberrod 20

 Gammel ost m/syltede svesker 25
 Osteanretning m/frisk frugt 25
 Frisk frugtsalat m/Thorsvangs råcreme 25


Ovenstående er inkl. nybagt brød, smør og fedt.

[Få printvenlig version her]

Alle priser er pr. person og er inkl. moms. Alle priser inkl. lys, blomster, servietter m.v. Tillæg for duge +

kr. 10,- pr. person.Kontakt Henrik på 40 46 91 46 eller send en mail til mail@thorsvangsamlermuseum.dk

(Endelig antal meddeles senest 3 dage før arrangementet). (Ret til menu- og prisændringer forbeholdes).