Take-away på Thorsvang 2024:
Lækker nytårsmenu
Nyd årets sidste aften med en lækker 3-retters nytårsmenu fra Thorsvang. Med et minimum af forberedelse kan du være sammen med dine gæster, inden I sætter jer til bords.
Forret
Hjemmelavet krabbesalat m/kaviar, grønne asparges & flutes
(anrettet i skåle til hver gæst).
Hovedret
Oksemedaljon af fineste oksemørbrad m/råstegte grøntsager, champignons og
perleløg, råstegte petitkartofler m/hasselnøddeflager og hvidløgspeber,
champignonsauce & lækker blandet salat.
Dessert
Strausskage – makronbund m/hindbærpuré, hvid chokoladecreme overtrukket
med lys chokolade og et drys nøddekrokant & pistaciekerner.
+ Lidt ekstra
Nøddehorn med mørk callebaut-chokolade til kl. 24, hvor vi hilser det nye år velkommen.
Pris kun 399 pr. person
Let og ligetil
Hovedretten leveres i alubakke med låg og sættes i ovnen på 80 grader 2 timer,
før maden skal spises. Skal derefter kun anrettes på lune tallerkener eller lune fade.
Forret og dessert er lige til at sætte på bordet.
Udførlig vejledning følger med maden.
Alt leveres i godkendt miljøvenlig engangsemballage – ingen opvask, intet retur,
du skal blot affaldssortere i din skraldespand.
Bestil senest den 20/12 på telefon 40 46 91 46 eller på mail@thorsvangsamlermuseum.dk
Maden afhentes 31/12 kl 10 - 15