top of page

Fri, 27 Oct

|

Thorsvang Samlermuseum

UDSOLGT: Oktoberfest med tyrolerbuffet, fri fadøl, vin og vand - kun 650 kr.

Hvad er oktober uden en god oktoberfest? På Thorsvang er det blevet en god tradition, som hverken vores gæster eller vi vil være foruden. Skynd dig at booke billetter på 40 46 91 46 eller på mail@thorsvangsamlermuseum.dk

UDSOLGT: Oktoberfest med tyrolerbuffet, fri fadøl, vin og vand - kun 650 kr.
UDSOLGT: Oktoberfest med tyrolerbuffet, fri fadøl, vin og vand - kun 650 kr.

Tid og sted

27 Oct 2023, 18:00

Thorsvang Samlermuseum, Thorsvangs Alle 7, 4780 Stege, Denmark

Om arrangementet

Thorsvangs personale knokler i døgndrift for at skabe de bedste rammer for en fantastisk aften. Pakhuset pyntes op, lækker mad tilberedes og fadøl gøres klar. Stort set alle gæster plejer at ankomme i fine tyrolerkjoler, lederhosen og med fjer i hatten. Musikken er lagt i hænderne på Butterflies, som selvfølgelig også optræder i fine kostumer. Når musikken ikke spiller, så løber Brian & Fætter rundt ved bordene og servicerer gæsterne. Der går ikke mange minutter før stemningen er i top og dansen begyndt - rundt i lokalerne – det er et vildt syn. Kom endelig i god tid – vi åbner dørene kl. 17.

2 store Tyroler-buffeter med diverse grillretter og alt i tilbehør, fadøl, vin og vand ad libitum fra kl. 17 til 01. Bliver du ekstra lækkertørstig så kan du naturligvis tilkøbe shots, drinks mv.

En oplagt mulighed for en festlig firmafest, anderledes fødselsdag eller er du blot 2 personer - så kom og der går ikke mange minutter, før du er en del af familien/festen.

Del arrangementet

bottom of page