
Take-away på Thorsvang
Juleplatte
Marinerede sild m/løg og kapers
Kryddersild m/løg og kapers
½ æg m/mayonnaise og rejer
Lun fiskefilet m/citron og remoulade
Ferskrøget laks m/dildcreme
Hønsesalat m/bacon
Lune frikadeller med hjemmesyltede rødbeder og hjemmelavet agurkesalat
2 slags ost m/druer
Nybagt brød og smør
Pr. person kr. 249
Alle priser er pr. person og er inkl. moms. Afhentes på Thorsvang.
Kontakt Henrik på 40 46 91 46 eller send en mail til mail@thorsvangsamlermuseum.dk.
(Endelig antal meddeles senest 3 dage før afhentning).
(Ret til menu- og prisændringer forbeholdes).
Rigtig glædelig jul til alle jer fra alle os . . .

Lækker nostalgisk nytårsmenu
Nyd årets sidste aften med en lækker 3-retters nytårsmenu fra Thorsvang. Med et minimum af forberedelse kan du være sammen med dine gæster, inden I sætter jer til bords.
Forret
Klassisk rejecocktail m/kaviar, grønne asparges, dressing, flutes & smør
(anrettet i skåle til hver gæst)
Hovedret
Garantimør gammeldags oksesteg m/hvide og franske kartofler, gulerødder, perleløg, fløde- og
høvlet peberrod, tyttebær, hjemmelavet agurkesalat samt den rigtig gode sovs
Dessert
Citronfromage toppet med flødeskum og revet chokolade.
Lige til at servere.
+ Lidt ekstra
Hjemmebagt kransekage med mørk callebaut-chokolade til kl. 24,
hvor vi hilser det nye år velkommen.
Pris kun 399 pr. person
Let og ligetil
Forret og dessert er lige til at sætte på bordet.
Udførlig vejledning følger med menuen.
Alt leveres i godkendt miljøvenlig engangsemballage – ingen opvask og intet retur.
Bestil senest den 20/12 på telefon 40 46 91 46 eller på mail@thorsvangsamlermuseum.dk
Maden afhentes 31/12 kl. 11 – 15.
