top of page

Sensommersjov i september 2023 på Thorsvang

I september står der igen Sensommersjov på plakaten på Thorsvang, og under de seks forestillinger vil Kiki, Jan & Jørn gi´ den gas med deres fantastiske show, efter at du har indtaget den lækre revybuffet. 

 

Alle tre er populære navne inden for sang og musik, og vi lover vores gæster en uforglemmelig oplevelse. Kom gerne i god tid og nyd en tur på museet, inden det hele starter. Med en Sensommersjov-billet har du fri adgang til museet.

Sensommersjov afholdes den 2., 3., 4. og 9., 10., 11. september.

Prisen er kun 385 kr. pr. person

(Inklusiv gratis entre til museet – normalpris 70 kr.)

Bestil billet allerede i dag via telefon eller mail

Spilledage og tider

Lørdag den 2. september kl. 19

Søndag den 3. september kl. 13

Mandag den 4. september kl. 13

Lørdag den 9. september kl. 19

Søndag den 10. september kl. 13

Mandag den 11. september kl. 13

I pausen kan du købe kaffe, hjemmebag, kolde øl og liflig vin. 

 

På gensyn til en musikalsk oplevelse som i de go’e gamle dage…

Her kan du læse mere om skuespillerne og deres virke:

Om Kiki Brandt

 

Sopranen Kiki Brandt er uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium (Musiker Performer Diplom og solistklasse) hos Lars Waage og Anne Margrethe Dahl. 

Kiki har sunget og spillet både opera-, musical- og revyroller på bl.a. Den Jyske Opera, Odense Teater, Folketeatret, Det Ny Teater, Rottefælden, Holbæk Teater, Den Fynske Opera, Østre Gasværk og Bellevue Teatret. Som solist har Kiki derudover bl.a. gæstet Odense Symfoniorkester, Århus Sinfonietta, Prinsens Musikkorps, Slesvigske Musikkorps, Copenhagen Phil, Sønderjyllands Symfoniorkester og Ålborg Symfoniorkester. 

Hun er bl.a. modtager af ”Helle og Arenth Jacobsens Legat for unge kunstnere”, ”V. Makwarth og Hustru Veronika Makwarth’s Musiklegat” og den første modtager af ”Den Fynske Operas Lars Waage Pris”. CD-udgivelser: ”Poul Ruders-Works For Guitar” med Jesper Sivebæk, ”Wood Spine” med Thommy Andersson (2016) og solopladen “Juleglæden” med Kamilla Sørensen (2017). 

Kiki brandt web.jpg

Om Jan Schou

 

Jan Schou er uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 1975. Han var del af teatrets faste ensemble frem til 1981, hvorefter han blev freelancer. 

 

Allerede under sin ansættelse på Odense Teater medvirkede han i adskillige revyer og lystspil, og det blev her han fra 1980’erne for alvor markerede sig. Jan Schou har medvirket i Cirkusrevyen, Nykøbing Falster Revyen, Rottefælden, Sønderborg Sommerrevy, Vildbjergrevyen, Huruprevyen, Silkeborgrevyen, Holstebrorevyen og Aalborg Vinterrevy. 

 

Han har også medvirket i komedier på ABC Teatret og Amagerscenen. Og siden 1999 har han medvirket i Danmarks ældste sommerrevy, Rottefælden i Svendborg!

I 1980 blev han første gang kåret som årets revyfund, og i 2008 blev han også kåret som årets revykunstner. Jan Schou havde 50 års jubilæum i 2022.

 

 

jan schou web.jpg

Om Jørn Bonde

 

Jørn Bonde husker ikke, hvornår han begyndte at spille for at underholde andre - men det var tidligt. Og i en alder af kun otte år begyndte han ”at spille ude”.

 

I begyndelsen spillede Jørn mest klaver eller harmonika. Det har siden udviklet sig til, at han også mestrer orgel, basun, bas og trompet. Og så er han god for en fuldtonet sang, der tit smitter og bliver til en glad fællessang. Blandt andet bruger og brugte Jørn sine mange musikalske udtryk i det folkekære JB Band.

 

Mens Mogenstrup Kro havde sin storhedstid, var JB Band stedets populære hus- og revy-orkester. Så her har Jørn Bonde været med til at levere det svingende musikgrundlag for utallige festaftener. For unge som gamle – år efter år.

 

Ud over at spille i JB Band akkompagnerer Jørn solister, spiller til revyer og musicals, medvirker som studiemusiker på en række plade-indspilninger og i tv. Og så er Jørn Bonde – som den lune fætter, han er – en efterspurgt hyggepianist.

Jørn Bonde web.jpg
bottom of page