søn. 01. aug. | Thorsvang, Danmarks Samlermuseum

Søndagsjazz på Thorsvang med Jazzanova - pris kun 200 kr.

Oplev en hyggelig eftermiddag på Thorsvang med dejlige jazztoner.

01. aug. 12.30 – 15.30
Thorsvang, Danmarks Samlermuseum, Thorsvangs Alle 7, 4780 Stege, Denmark

Kl. 12.30 serveres en lækker sommeranretning og veloplagte jazzmusikere indtager scenen med glad og festlig jazzmusik – krydret med små anekdoter og fællessang.

Undervejs får du mulighed for at købe kaffe med hjemmebag og vi sørger selvfølgelig for kolde øl og liflig vin. På gensyn til en musikalsk op levelse som i de go´e gamle dage . . .

(slutter k l. 15.30)

Jazzanova er et yderst velspillende og udadvendt jazzorkester bestående af fem garvede musikere, som gennem årene har udviklet et drive og et sammenspil udover det sædvanlige.

I 2004 mødte orkesteret skuespillerinden Pernille Schrøder, som udover at være revystjerne også er en ganske fremragende jazzsangerinde.

Mødet var så musikalsk vellykket, at et nærmere samarbejde blev etableret, og Pernille optræder nu ofte sammen med orkesteret.

Repertoiret er en blanding af råswingende mainstream, smukke ballader og inciterende latinamerikanske rytmer, som når langt udover scenekanten.

Der er altid en varm og afslappet stemning, når orkestret optræder.

Jazzanova består af:

Pernille Schrøder - Sang