søn. 06. dec. | Thorsvang, Danmarks Samlermuseum

Julegospel med Blå Mandag Jazzband - pris kun 300 kr.

Koncert med Gospel og Spirituals. 7 mands New Orleans jazz band med sangerinde Lisa Bentzen
Man kan ikke længere tilmelde sig

06. dec. 2020 12.30 – 15.30
Thorsvang, Danmarks Samlermuseum, Thorsvangs Alle 7, 4780 Stege, Denmark

Bestil på tlf. 40 46 91 46 el. mail@thorsvangsamlermuseum.dk

Pakhuset er julepyntet – personalet er juleklar og kl. 12.30 serverer vi en lækker juleanretning. Vi starter med havets lækkerier; sild, fiskefilet & røget laks. Dernæst flæskesteg, and, tournedos og slutter med friturestegte minicamembert og en lækker ris á la mande (hele mandler kan forekomme, så vi tyvstarter på årets mandelgaver). Menuen serveres med lækkert tilbehør, friskbagt brød, smør og fedt.

I pausen serveres kaffe med Thorsvangs julekage.

Billetten giver gratis entre til museet – så kom i god tid og gå en tur rundt i oplevelsesparadiset

Alle myndighedernes restriktioner og regler som følge af Covid-19 er fuldt til punkt og prikke. Derfor har vi begrænset antal pladser. Alle sidder samlet med afstand til de øvrige gæster.

Alt serveres ved bordene.

J u l e g o s p e l - m u s i k & h y g g e . . . . .