fre. 11. dec. | Thorsvang, Danmarks Samlermuseum

Jule-mad-musik-hygge - pris kun 299,-

Julen 2020 bliver ikke som den plejer – til gengæld tilbyder vi en pause, hvor julemaden, stemningen og hyggen er i top.
Man kan ikke længere tilmelde sig
Jule-mad-musik-hygge - pris kun 299,-

11. dec. 2020 13.00 – 22.00
Thorsvang, Danmarks Samlermuseum, Thorsvangs Alle 7, 4780 Stege, Denmark

Bestil billetter på tlf. 40 46 91 46 eller på mail@thorsvangsamlermuseum.dk

Ankomst kl. 13 med et glas velkomstbobler ved bordet.

Herefter serveres forretten:

Thorsvangs julesild m/æg og tomat, fiskefilet m/remoulade/citron & røget laks m/creme af flødepeberrod.

Næste servering – lunt og lækkert:

Håndskåret svinekam m/grov waldorfsalat, andebryst m/hjemmelavet rødkål & tournedos m/champignon á la creme og hjemmelavet agurkesalat.

Og så til det søde punktum:

Friturestegt minicamembert m/syltet solbær, rød primadonna m/dadler og nødder i sirup & selvfølgelig den helt traditionelle ris á la mande m/kirsebærsauce og mon ikke kokken dumper en hel mandel . . .

Efter maden serveres kaffe/te med julegodter & knas.

Butterflies

Underholder med dejlig musik og sjov. Du får mulighed for at deltage i en hyggelig musik-quiz/ønskekoncert og vi kan afsløre at der er små, sjove præmier til vinderne.

Prisen er inklusiv entre til museet – så kom i god tid og gå en tur rundt i oplevelsesparadiset.

Alle myndighedernes restriktioner og regler som følge af Covid-19 er fuldt til punkt og prikke. Derfor har vi begrænset antal pladser. Alle sidder samlet med afstand til de øvrige gæster.

Alt serveres ved bordene.