tir. 05. maj | Thorsvang Samlermuseum

Danmarks Befrielse - kun 300 kr.

5. maj 2020 er 75 året for Danmarks befrielse og det fejres på Thorsvang med en autentisk og følelsesladet koncert med Svend Ni-colaisens Orkester. Billetten er inkl. gratis entré til museet.
Registration is Closed
Danmarks Befrielse - kun 300 kr.

05. maj 2020 11.00 – 16.30
Thorsvang Samlermuseum, Thorsvangs Alle 7, 4780 Stege, Denmark

Dørene til Pakhuset åbnes kl. 12 og fra kl. 12.30 serveres flæskesteg m/agurkesalat, mormorsalat, hvide kartofler, franske kartofler og den rigtige gode sovs´ efterfulgt af kaffe m/lagkage.

Kl. 12.30 starter en fantastisk underholdning af 10 mands toppro-fessionelle musikere – 2 refrænsangerinder (Susanne Lund & Gitte Skov) – Danmarks smør´tenor Henning Vilen samt kapelmester Jens Jespersen. En enestående koncert, hvor du helt automatisk lader tankerne falde tilbage i tiden og får genoplevet den kæmpe fest som Danmarks befrielse blev.

Begrænset antal pladser, og tilmelding er bindende.

På gensyn til en helt speciel oplevelse.

Thorsvang Danmarks Samlermuseum

v/Henrik Hjortkær